Bel ons voor een afspraak
Contact: +31(0)70-780 88 56

OVER AC REAL ESTATE

Door jarenlange ervaring op elk gebied van de onroerend goed markt en met een grote respect voor zijn klanten en branche heeft AC Real Estate zich weten te ontwikkelen tot een zeer betrouwbare adviseur en belangenbehartiger. Nu met een super nieuwe pand en enthousiaste medewerkers vormt AC Real Estate een krachtige organisatie die vanuit het kantoor in Den Haag werkzaam is binnen de gehele regio Haaglanden. Onze persoonlijke benadering, veel dynamiek, snelle tempo, uitstekende bereikbaarheid en moderne werkwijze maken dat u zich echt klant zult voelen en vertrouwen op een uitstekend resultaat. Met een juiste mix van verkoopkanalen gaan we voor het beste maar ook zeker het gewenste resultaat! Het kopen van een woning, of het verkopen ervan. Het vinden van een huurwoning, waarbij u er zeker van wilt zijn dat ook het contract waterdicht is. Het vinden van een bedrijfspand dat past bij uw misschien sterk groeiende onderneming. We doen het allemaal. We zijn een actieve, ondernemende club die het allemaal belangrijk vinden dat uw zaken rondom huizen zorgeloos, vlekkeloos én met het meeste voordeel voor u geregeld zijn. U kunt ons het beste zien als adviseur, hulp en vraagbaak bij alle zaken die wonen betreffen.

sleutel

AC Real Estate adviseert helder, direct en duidelijk en biedt oplossingen voor complexe vraagstukken van uiteenlopende aard:

• vastgoedmarketing
• huisvestingsadvies
• waardebepaling vastgoed
• marktonderzoek en marktanalyse
• grondexploitatie, erfpacht, onteigening en bodemverontreiniging

 

Door een snelle, efficiënte wijze van werken en een hoog kennisniveau is AC Real Estate te allen tijde in staat het belang van de cliënt op bevredigende wijze te dienen. Wij zijn gevestigd in Den Haag en zijn actief op het gebied van aan- en verkoop van onroerend goed, advies, taxaties en hypotheken.

Wenst u om uw huis op z’n snelst, vlekkeloos en zeker voor het gewenst waarde te verkopen……. dan wens ik u van harte welkom bij AC Real Estate.